Beste smartphones met veel opslag geheugen

Ken je dit? Net op het moment dat je een hele belangrijke foto wilt maken lukt het niet meer omdat het geheugen van je smartphone vol zit. Het geheugen van een smartphone is erg belangrijk. Je gebruikt het om je video’s, foto’s, apps, contacten en meer op te slaan. Eigenlijk bevat je opslaggeheugen een groot deel van je leven en het is dan ook erg vervelend als je hier te weinig van hebt. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel smartphones met een flinke hoeveelheid opslag. Zo heb je al smartphones met 256 GB aan geheugen en kan je bij de meeste telefoons je geheugen uitbreiden met behulp van een MicroSD.

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone met voldoende opslag geheugen? Wij hebben de top 5 beste smartphones met veel geheugen voor je op een rij gezet. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt zodat hij altijd actueel is. Ben je eigenlijk op zoek naar smartphones met veel RAM (werk)-geheugen? Bekijk dan de koopgids populairste smartphones met veel werkgeheugen.

Dit is de top 5 populairste smartphones met veel opslagruimte

Tip: Heeft onze koopgids je nog niet voldoende geholpen? Bekijk dan ons actuele overzicht van alle mobiele telefoons.

1. Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus

Naast Apple is Samsung natuurlijk hofleverancier van telefoons met veel geheugen. Tot voor kort was 256 GB het meeste aan opslagruimte, maar met de Samsung Galaxy S10 Plus is er meer opslagruimte beschikbaar dan dat je op je laptop hebt. Het luxe vlaggenschip is zelfs beschikbaar met 12 GB aan werkgeheugen en een indrukwekkende opslagruimte van 1 TB. De ultieme telefoon met veel opslagruimte dus.

De Samsung Galaxy S10 Plus is een schitterende smartphone vol met luxe features. In het prachtige 6,4 inch Super AMOLED beeldscherm liggen twee selfie camera’s. Dat is niet het enige speciale aan het prachtige scherm. Want dankzij de vingerafdrukscanner onder het scherm ontgrendel je de Samsung smartphone met een druk op het beeldscherm. In de waterdichte behuizing vind je de nieuwste premium processor van Samsung. De Exynos 9820 processor is razend snel en voorzien van de laatste connectiviteit. Aan de achterkant van deze krachtige telefoon vind je drie hoofdcamera’s. Het drietal bestaat uit de bekende 12 megapixel camera met dubbele diafragma, een 12 megapixel telelens en 16 megapixel breedhoek lens. Je kunt met deze telefoon dagen lang vooruit. Daar zorgt de 4.100 mAh accu voor met fast charge en reverse Qi draadloos opladen.

2. iPhone XS Max

iPhone XS Max

In de lijst van smartphones met veel geheugen is altijd wel een plaats voor Apple. De Apple iPhone telefoons waren lange tijd de enige smartphones met maximaal 256 GB aan opslaggeheugen. De nieuwe iPhone XS en XR Max zijn beide beschikbaar met maar liefst 512 GB opslag. Het zijn de snelste smartphones van dit moment. De krachtbron is namelijk de razend snelle A12 processor die wordt bijgestaan met 4 GB aan werkgeheugen.

Beide smartphones beschikken over een verbluffende camera waarmee je prachtige foto’s maakt. De iPhone XS Max heeft twee 12 megapixel camera’s en kan tot 2x inzoomen zonder enige beeldverlies. Het premium vlaggenschip is gemaakt van super sterk glas en je kunt de telefoon Qi draadloos opladen. Het iOS 12 besturingssysteem van de Apple iPhone XS Max is betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

3. Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

Naast de luxe S10 Plus is er natuurlijk ook de zakelijke Samsung Galaxy Note 9. Dit luxe toestel is beschikbaar met wel 512 GB aan opslagruimte. De nieuwste generatie Galaxy Note vlaggenschepen is nog sneller en nog krachtiger dan ooit. Je kunt dit zakelijke toestel met een abonnement kopen en vervolgens kiezen uit een 6 GB / 128 GB model en 8 GB / 512 GB model. De krachtige telefoon heeft een immens 6,4 inch WQHD+ Super AMOLED beeldscherm.

Het beeldscherm gaat in een edge over in de glazen behuizing. Het toestel is waterdicht (IP68) en beschikt over de snelste Android processor van dit moment. Binnen de glazen behuizing vind je namelijk een Exynos 9810 processor van Samsung zelf. Aan de achterkant tref je twee 12 megapixel hoofdcamera’s die tot de beste smartphone camera’s in de markt behoort. Dankzij een tweevoudig diafragma van f/1.5 en f/2.4 maak je niet alleen bij normale omstandig heden mooie foto’s. Het toestel schiet ook verbluffend mooie beelden bij weinig licht. Daarnaast kun je filmen bij 960 frames per seconden met 720p video kwaliteit. De Samsung Galaxy Note 9 is een zeer compleet toestel met een geweldige hoeveelheid aan geheugen.

4. Huawei 30 Pro

Huawei P30 Pro

Met de Huawei 30 Pro heeft Huawei opnieuw een krachtige premium vlaggenschip gepresenteerd. Het vlaggenschip is net zoals zijn voorganger de beste camera telefoon van dit moment. De krachtige Huawei telefoon heeft een schitterende behuizing gemaakt van glas. De waterdichte behuizing loopt afgerond over in het frame. Dit toestel is voorzien van de laatste technieken. Het mooie 6,5 inch OLED beeldscherm verbergt de geavanceerde vingerafdrukscanner. Hierdoor is de achterkant van het vlaggenschip nog strakker. Daar vind je de vier krachtige Leica camera’s. Dit viertal verzorgt de mooiste foto’s. Je schiet haarscherpe foto’s met de 40 megapixel hoofdcamera, zoomt in tot 50x met de 8 megapixel telelens en krijg extra veel in beeld met de 20 megapixel breedhoek camera. Het viertal wordt compleet gemaakt door de Time of Flight camera voor diepte en 3D effecten.

Huawei geeft haar nieuwste vlaggenschip  8 GB aan werkgeheugen. Je krijgt standaard 128 GB opslagcapaciteit. Het snelle toestel is ook beschikbaar met 256 GB aan opslagruimte. Er is een mogelijkheid om nog meer opslagruimte te krijgen met een nanoSD kaart. De krachtbron van dit premium vlaggenschip is de snelle Kirin 980 processor van Huawei zelf. Een flinke 4.200 mAh accu zorgt ervoor dat je lang met deze telefoon op pad kunt zonder opladen. De Huawei P30 Pro is een compleet premium vlaggenschip met veel opslagcapaciteit voor een nette prijs.

5. OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro

De OnePlus 7 Pro is een voordelige premium smartphone met een stel krachtige camera’s. Het voordelige vlaggenschip is uitgerust met een immens groot 6,67 inch AMOLED beeldscherm. Doordat de selfie camera uit de behuizing naar boven komt zijn de randen rondom het mooie scherm flinterdun. Dankzij de edge aan de zijkanten van het beeldscherm lijkt de volledige voorkant bedekt met het scherm. Achter het mooie scherm vind je de snelle vingerafdrukscanner. Hierdoor is de achterkant van de OnePlus 7 Pro strakker dan ooit. Hier vind je de krachtige hoofdcamera’s waarmee deze smartphone tot de top van de markt behoort.

De drievoudige hoofdcamera van de OnePlus 7 Pro bestaat uit een 48 megapixel hoofdcamera met 8 megapixel telelens en 16 megapixel breedhoek lens. Het trio verzorgt haarscherpe foto’s met extra veel details. Je kunt tot 10x inzoomen of juist extra veel in beeld krijgen met de breedhoek lens. De krachtbron is de laatste Snapdragon processor van Qualcomm. De Snapdragon 855 is beschikbaar met 6 GB,  8 GB of zelfs 12 GB aan werkgeheugen. Natuurlijk hoort daar een flinke hoeveelheid opslagruimte bij voor je foto’s en games. Het budget vlaggenschip is te koop met 128 GB of 256 GB aan opslagruimte. De OnePlus 7 Pro is een van de beste smartphones van dit moment met extra veel opslagruimte.

Deze Keuzehulp is bijgewerkt op 9 juli 2019