Beste smartphones met veel opslag geheugen

Ken je dit? Net op het moment dat je een hele belangrijke foto wilt maken lukt het niet meer omdat het geheugen van je smartphone vol zit. Het geheugen van een smartphone is erg belangrijk. Je gebruikt het om je video’s, foto’s, apps, contacten en meer op te slaan. Eigenlijk bevat je opslaggeheugen een groot deel van je leven en het is dan ook erg vervelend als je hier te weinig van hebt. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel smartphones met een flinke hoeveelheid opslag. Zo heb je al smartphones met 256 GB aan geheugen en kan je bij de meeste telefoons je geheugen uitbreiden met behulp van een MicroSD.

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone met voldoende opslag geheugen? Wij hebben de top 5 beste smartphones met veel geheugen voor je op een rij gezet. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt zodat hij altijd actueel is. Ben je eigenlijk op zoek naar smartphones met veel RAM (werk)-geheugen? Bekijk dan de koopgids populairste smartphones met veel werkgeheugen.

Dit is de top 5 populairste smartphones met veel opslagruimte

Tip: Heeft onze koopgids je nog niet voldoende geholpen? Bekijk dan ons actuele overzicht van alle mobiele telefoons.

1. Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus

Naast Apple is Samsung natuurlijk hofleverancier van telefoons met veel geheugen. Tot voor kort was 256 GB het meeste aan opslagruimte, maar met de Samsung Galaxy S10 Plus is er meer opslagruimte beschikbaar dan dat je op je laptop hebt. Het luxe vlaggenschip is zelfs beschikbaar met 12 GB aan werkgeheugen en een indrukwekkende opslagruimte van 1 TB. De ultieme telefoon met veel opslagruimte dus.

De Samsung Galaxy S10 Plus is een schitterende smartphone vol met luxe features. In het prachtige 6,4 inch Super AMOLED beeldscherm liggen twee selfie camera’s. Dat is niet het enige speciale aan het prachtige scherm. Want dankzij de vingerafdrukscanner onder het scherm ontgrendel je de Samsung smartphone met een druk op het beeldscherm. In de waterdichte behuizing vind je de nieuwste premium processor van Samsung. De Exynos 9820 processor is razend snel en voorzien van de laatste connectiviteit. Aan de achterkant van deze krachtige telefoon vind je drie hoofdcamera’s. Het drietal bestaat uit de bekende 12 megapixel camera met dubbele diafragma, een 12 megapixel telelens en 16 megapixel breedhoek lens. Je kunt met deze telefoon dagen lang vooruit. Daar zorgt de 4.100 mAh accu voor met fast charge en reverse Qi draadloos opladen.

2. iPhone XS Max

iPhone XS Max

In de lijst van smartphones met veel geheugen is altijd wel een plaats voor Apple. De Apple iPhone telefoons waren lange tijd de enige smartphones met maximaal 256 GB aan opslaggeheugen. De nieuwe iPhone XS en XR Max zijn beide beschikbaar met maar liefst 512 GB opslag. Het zijn de snelste smartphones van dit moment. De krachtbron is namelijk de razend snelle A12 processor die wordt bijgestaan met 4 GB aan werkgeheugen.

Beide smartphones beschikken over een verbluffende camera waarmee je prachtige foto’s maakt. De iPhone XS Max heeft twee 12 megapixel camera’s en kan tot 2x inzoomen zonder enige beeldverlies. Het premium vlaggenschip is gemaakt van super sterk glas en je kunt de telefoon Qi draadloos opladen. Het iOS 12 besturingssysteem van de Apple iPhone XS Max is betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

3. Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

Naast de luxe S10 Plus is er natuurlijk ook de zakelijke Samsung Galaxy Note 9. Dit luxe toestel is beschikbaar met wel 512 GB aan opslagruimte. De nieuwste generatie Galaxy Note vlaggenschepen is nog sneller en nog krachtiger dan ooit. Je kunt dit zakelijke toestel met een abonnement kopen en vervolgens kiezen uit een 6 GB / 128 GB model en 8 GB / 512 GB model. De krachtige telefoon heeft een immens 6,4 inch WQHD+ Super AMOLED beeldscherm.

Het beeldscherm gaat in een edge over in de glazen behuizing. Het toestel is waterdicht (IP68) en beschikt over de snelste Android processor van dit moment. Binnen de glazen behuizing vind je namelijk een Exynos 9810 processor van Samsung zelf. Aan de achterkant tref je twee 12 megapixel hoofdcamera’s die tot de beste smartphone camera’s in de markt behoort. Dankzij een tweevoudig diafragma van f/1.5 en f/2.4 maak je niet alleen bij normale omstandig heden mooie foto’s. Het toestel schiet ook verbluffend mooie beelden bij weinig licht. Daarnaast kun je filmen bij 960 frames per seconden met 720p video kwaliteit. De Samsung Galaxy Note 9 is een zeer compleet toestel met een geweldige hoeveelheid aan geheugen.

4. Huawei 30 Pro

Huawei P30 Pro

Met de Huawei 30 Pro heeft Huawei opnieuw een krachtige premium vlaggenschip gepresenteerd. Het vlaggenschip is net zoals zijn voorganger de beste camera telefoon van dit moment. De krachtige Huawei telefoon heeft een schitterende behuizing gemaakt van glas. De waterdichte behuizing loopt afgerond over in het frame. Dit toestel is voorzien van de laatste technieken. Het mooie 6,5 inch OLED beeldscherm verbergt de geavanceerde vingerafdrukscanner. Hierdoor is de achterkant van het vlaggenschip nog strakker. Daar vind je de vier krachtige Leica camera’s. Dit viertal verzorgt de mooiste foto’s. Je schiet haarscherpe foto’s met de 40 megapixel hoofdcamera, zoomt in tot 50x met de 8 megapixel telelens en krijg extra veel in beeld met de 20 megapixel breedhoek camera. Het viertal wordt compleet gemaakt door de Time of Flight camera voor diepte en 3D effecten.

Huawei geeft haar nieuwste vlaggenschip  8 GB aan werkgeheugen. Je krijgt standaard 128 GB opslagcapaciteit. Het snelle toestel is ook beschikbaar met 256 GB aan opslagruimte. Er is een mogelijkheid om nog meer opslagruimte te krijgen met een nanoSD kaart. De krachtbron van dit premium vlaggenschip is de snelle Kirin 980 processor van Huawei zelf. Een flinke 4.200 mAh accu zorgt ervoor dat je lang met deze telefoon op pad kunt zonder opladen. De Huawei P30 Pro is een compleet premium vlaggenschip met veel opslagcapaciteit voor een nette prijs.

5. OnePlus 6T

OnePlus 6T

De OnePlus 6T is een van de meest voordelige Snapdragon 845 aangedreven smartphones van 2018. Het krachtige budget vlaggenschip is razend snel en bied lekker veel opslagruimte. De smartphone heeft een groot 6,41 inch AMOLED beeldscherm met druppelvormige notch. In die notch tref je een verbeterde 20 megapixel selfie camera. De hoofdcamera’s mogen er ook zijn en behoren zelfs tot de top van de smartphone wereld. In de ovale cameraheuvel tref je een 16 megapixel camera in combinatie met 20 megapixel camera. Het duo verzorgt prachtige foto’s en ook het mooie bokeh effect.

De OnePlus 6T is net zoals zijn voorgangers uitgerust met erg veel geheugen. Het toestel is beschikbaar met 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen. Wil je veel bestanden opslaan? Dan kun je kiezen voor dit toestel met 128 of zelfs 256 GB aan opslagruimte. De OnePlus 6T is een van de beste smartphones met veel opslagruimte van nu.

Deze Keuzehulp is bijgewerkt op 30 april 2019