Beste zakelijke smartphones

Zoek je een zakelijke smartphone? Een degelijke en betrouwbaar toestel waarvan je op aan kan? Of een smartphone met een fysiek toetsenbord en handige beveiliging apps? Zoek je een  telefoon die je optimaal kan koppelen aan de vaste computer? Dan is deze top 5 geschikt voor jou. Wij hebben de 5 beste smartphones voor zakelijk gebruik op een rij gezet. Het zijn betrouwbare smartphones voorzien van allerlei handige opties en slimme beveiliging. We werken deze lijst met regelmaat bij zodat hij zoveel mogelijk actueel is.

Dit is de top 5 populairste zakelijke smartphones

Tip: Heeft onze koopgids je nog niet voldoende geholpen? Bekijk dan ons actuele overzicht van alle mobiele telefoons.

1. Ultieme zakelijke telefoon: Samsung Galaxy Note 10+

Samsung Galaxy Note 10 Plus

De absolute must voor elke zakenman of zakenvrouw is natuurlijk de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Deze krachtige zaken smartphone wordt gemaakt door de beste fabrikant van de wereld en heeft de handige S Pen voor notities en razendsnelle bediening. De nieuwste generatie Samsung Galaxy wordt aangedreven door de snelle Exynos 9825 processor met 12 GB aan werkgeheugen. Net zoals eerdere Samsung telefoons kun je de Note 10 Plus eenvoudig omtoveren tot een ware werkplek met een handige HDMI verbinding. In onze mening is dit de ultieme zakelijke smartphone. De Samsung Galaxy Note 10 Plus is zeer compleet, betrouwbaar, razend snel en heeft ook nog eens een uitstekende accuduur. Dankzij de nieuwste connectiviteit kun je over de hele wereld razend snel internetten.

De viervoudige hoofdcamera verzorgt schitterende foto’s en ook de front camera is vernieuwd. In het schitterende 6,8 inch Super AMOLED beeldscherm zit zelfs een gaat je voor de front camera. De vingerafdrukscanner van het zakelijke toestel ligt achter dit scherm. Je kunt uren lang werken met deze Samsung telefoon dankzij de grote 4.300 mAh accu. De Samsung Galaxy Note 10 Plus is de beste zakelijke telefoon van dit moment.

2. Zakelijke iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

In de smartphone wereld zijn er nog maar twee besturingssystemen actueel, Android en iOS. De iPhone 11 Pro Max is de beste zakelijke telefoon met iOS. De krachtige Apple telefoon is lekker groot en heeft een uitstekende accuduur. Het vlaggenschip is uitgerust met een groot 6,5 inch RETINA beeldscherm voorzien van een notch. Kleuren spatten bijna van dit scherm af en bladeren door internet pagina’s is hierdoor een waar genot. Alles wat je met deze zakelijke telefoon doet, gaat razend snel. De iPhone 11 Pro Max is voorzien van de snelste processor in 2019, de A13 Bionic processor. Het premium vlaggenschip heeft 4 GB aan werkgeheugen en dat zorgt voor soepel multi tasken en vloeiende gameplay.

Het glazen design heeft als voordeel dat het vlaggenschip is voorzien van de Qi draadloos oplaad techniek. Je legt het toestel eenvoudig op een oplaad plateau naast je computer. Aan de achterkant vind je de verbeterde triple hoofdcamera’s. Je schiet bijna professionele foto’s van alle projecten met deze Apple telefoon. Het drietal bestaat uit drie 12 megapixel camera’s met twee keer optische zoom en ook een breedhoek camera waarmee je de hele zaal in beeld kunt krijgen. Een zakelijk pluspunt van dit toestel is dat Apple telefoons hun waarde langer vasthouden dan vergelijkbare Android telefoon. iOS 13 is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk besturingssysteem helemaal gericht op deze zakelijke telefoon. De iPhone 11 Pro Max is misschien wel de beste uitstekende zakelijke telefoon.

3. Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Met de lancering van de Huawei P20 Pro schoot Huawei al door naar het premium segment en met de Huawei Mate 20 Pro maakt de fabrikant zelfs een van de beste zakelijke telefoon. Het premium vlaggenschip beschikt net zoals de P20 over een uitstekende hoofdcamera setup van drie Leica camera’s. Het trio bestaat uit een indrukwekkende 40 megapixel primaire camera met 20 megapixel breedhoek lens en 8 megapixel telelens. Zoals je mag verwachten van dergelijke specs maak je hiermee schitterende foto’s van je projecten. De smartphone heeft een groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm met notch en slanke randen rondom. In dit beeldscherm vind je de vingerafdrukscanner. Ondanks het grote beeldscherm is deze telefoon relatief compact.

De krachtbron van deze zakelijke telefoon is de Kirin 980 processor van het merk zelf. Daar krijg je 6 GB aan werkgeheugen met 128 GB opslagruimte bij. Het toestel heeft een uitstekende uithoudingsvermogen met zijn 4.200 mAh accu. Huawei heeft ervoor gezorgd dat je optimaal kunt werken met de Huawei Mate 20 Pro. Je koppelt de telefoon eenvoudig aan een beeldscherm. Het is daardoor een ideaal vlaggenschip voor de ZZP-er.

4. Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Huawei heeft zich in de laatste jaren gepositioneerd als premium merk. De Chinese fabrikant is inmiddels de nummer drie van de wereld en in 2019 zou het merk Apple wel eens voorbij kunnen streven. De Huawei P30 Pro is het nieuwste vlaggenschip van Huawei en een uitmuntende zakelijke telefoon. De smartphone is voorzien van de nieuwste technieken en heeft de razend snelle Kirin 980 processor. Dit is een van de krachtigste Android processors van dit moment. De fabrikant levert hierbij 6 tot 8 GB aan werkgeheugen en tot 512 GB aan opslagruimte. De krachtpatser heeft dan ook meer dan voldoende ruimte en snelheid voor de zakelijke gebruiker. Het grote 6,5 inch OLED beeldscherm is daarnaast gemaakt voor multi-tasken.

Waarmee de Huawei P30 Pro zich van de concurrentie onderscheid zijn de 5 krachtige camera’s. Aan de voorkant vind je een flinke 32 megapixel camera gemaakt voor conference calls. De viervoudige Leica hoofdcamera zorgt voor waanzinnige mooie foto’s. Met dit viertal zet je zakelijke projecten op bijna professionele manier op de foto. De veelzijdige zakelijke telefoon kan tot 50x inzoomen of juist extra veel inbeeld nemen met de 20 megapixel breedhoek camera. Voor jou als zakelijke gebruiker is de accuduur natuurlijk van groot belang. In dat geval kun je bijna niet om de Huawei P30 Pro heen. Het zakelijke vlaggenschip heeft de grootste accu in deze markt. Een 4.200 mAh accu die in 30 minuten weer voor 70 procent is gevuld. Je laadt eenvoudig Qi draadloos op of kunt je toebehoren opladen met de reverse draadloos opladen van de zakelijke Huawei P30 Pro.

5. OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro

De OnePlus 7T Pro biedt alle functies van een premium telefoon voor bijna de helft van de prijs. Het budget vlaggenschip heeft luxe specificaties en is een uitstekende zakelijke telefoon. Het grote 6,67 inch AMOLED beeldscherm neemt bijna de volledige voorkant in. Dat kan doordat de selfie camera in de behuizing verstopt ligt. Het voordeel van zo’n groot scherm is dat je e-mailbox extra overzichtelijk is. Het toestel is gemaakt voor multi-tasken en beschikt over de krachtigste Android processor van Qualcomm. De OnePlus 7T Pro is daarnaast een hippe telefoon met een hoge kwaliteit/prijs verhouding.

Het goedkope vlaggenschip wordt aangedreven door de Snapdragon 855 Plus processor met 8 GB tot 12 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan opslag. Deze combinatie zorgt ervoor dat je werkelijk alles aankan met dit vlaggenschip. Apps draaien soepel en je kunt er verschillende naast elkaar draaien zonder problemen. Een bijkomend voordeel van deze OnePlus telefoon is het gebruiksvriendelijke Android besturingssysteem. De krachtpatser heeft ook nog eens een stel uitstekende camera’s. Aan de achterkant vind je drie hoofdcamera’s. De 48 megapixel f/1.6 camera maakt haarscherpe foto’s met extra veel detail terwijl je tot 3x kunt inzoomen met de telelens. Met de 16 megapixel breedhoek camera krijg je extra veel in beeld. Voor zakelijk- en privé gebruik is de DualSIM OnePlus 7T Pro een aantrekkelijke keuze.

Deze Keuzehulp is bijgewerkt op 29 oktober 2019