Beste zakelijke smartphones

Zoek je een zakelijke smartphone? Een degelijke en betrouwbaar toestel waarvan je op aan kan? Of een smartphone met een fysiek toetsenbord en handige beveiliging apps? Zoek je een  telefoon die je optimaal kan koppelen aan de vaste computer? Dan is deze top 5 geschikt voor jou. Wij hebben de 5 beste smartphones voor zakelijk gebruik op een rij gezet. Het zijn betrouwbare smartphones voorzien van allerlei handige opties en slimme beveiliging. We werken deze lijst met regelmaat bij zodat hij zoveel mogelijk actueel is.

Dit is de top 5 populairste zakelijke smartphones

Tip: Heeft onze koopgids je nog niet voldoende geholpen? Bekijk dan ons actuele overzicht van alle mobiele telefoons.

1. Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

De absolute must voor elke zakenman of zakenvrouw is natuurlijk de Samsung Galaxy Note 9. Deze krachtige zaken smartphone wordt gemaakt door de beste fabrikant van de wereld en heeft een de handige S Pen voor notities en razendsnelle bediening. De nieuwste generatie Samsung Galaxy wordt aangedreven door de snelle Snapdragon 845 processor met 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen. Het is een mobiele telefoon die je volledig kunt omtoveren tot werkplek met een handige HDMI verbinding. Het is in onze mening de optimale zakelijke smartphone omdat dit toestel zeer compleet is, betrouwbaar en razend snel. Dankzij de nieuwste connectiviteit kun je over de hele wereld razend snel internetten.

De dual hoofdcamera maakt prachtige foto’s en via de selfie camera wordt je haar scherp weergegeven tijdens video conference calls. De Samsung Galaxy Note 9 is daarnaast optimaal beveiligd dankzij Samsung Knox, de irisscanner en vingerafdrukscanner.

2. iPhone XS Max

iPhone XS Max

In de smartphone wereld zijn er nog maar twee besturingssystemen actueel, Android en iOS. De iPhone XS Max draait op iOS en is zeker een van de beste zaken smartphones van dit moment. Het toestel heeft een enorm 6,5 AMOLED beeldscherm waardoor je optimaal door internet pagina’s bladert. Binnen de hippe glazen behuizing schuilt de snelste processor van 2018, een A12 Bionic processor. De Apple telefoon is uitgerust met 4 GB aan werkgeheugen. Daarmee is dit toestel een multi task beest. Je kunt verschillende zware apps naast elkaar draaien en de telefoon heeft een lange adem.

Het glazen ontwerp heeft als voordeel dat het vlaggenschip is uitgerust met draadloos opladen. Je legt de krachtige Apple eenvoudig op het oplaad plateau naast de computer. Aan de achterkant vind je de verbeterde dual hoofdcamera. Je maakt hiermee de mooiste foto’s van projecten en hoeft niet eens meer op zoek naar een compact camera. De camera zoomt tot wel twee keer in zonder kwaliteitsverlies. Het iOS 12 besturingssysteem is één van de meest betrouwbare besturingssystemen ooit en werkt prettig en intuïtief. De iPhone XS Max is een uitstekende zakelijke telefoon.

3. Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Met de lancering van de Huawei P20 Pro schoot Huawei al door naar het premium segment en met de Huawei Mate 20 Pro maakt de fabrikant zelfs een van de beste zakelijke telefoon. Het premium vlaggenschip beschikt net zoals de P20 over een uitstekende hoofdcamera setup van drie Leica camera’s. Het trio bestaat uit een indrukwekkende 40 megapixel primaire camera met 20 megapixel breedhoek lens en 8 megapixel telelens. Zoals je mag verwachten van dergelijke specs maak je hiermee schitterende foto’s van je projecten. De smartphone heeft een groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm met notch en slanke randen rondom. In dit beeldscherm vind je de vingerafdrukscanner. Ondanks het grote beeldscherm is deze telefoon relatief compact.

De krachtbron van deze zakelijke telefoon is de Kirin 980 processor van het merk zelf. Daar krijg je 6 GB aan werkgeheugen met 128 GB opslagruimte bij. Het toestel heeft een uitstekende uithoudingsvermogen met zijn 4.200 mAh accu. Huawei heeft ervoor gezorgd dat je optimaal kunt werken met de Huawei Mate 20 Pro. Je koppelt de telefoon eenvoudig aan een beeldscherm. Het is daardoor een ideaal vlaggenschip voor de ZZP-er.

4. Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Huawei heeft zich in de laatste jaren gepositioneerd als premium merk. De Chinese fabrikant is inmiddels de nummer drie van de wereld en in 2019 zou het merk Apple wel eens voorbij kunnen streven. De Huawei P30 Pro is het nieuwste vlaggenschip van Huawei en een uitmuntende zakelijke telefoon. De smartphone is voorzien van de nieuwste technieken en heeft de razend snelle Kirin 980 processor. Dit is een van de krachtigste Android processors van dit moment. De fabrikant levert hierbij 6 tot 8 GB aan werkgeheugen en tot 512 GB aan opslagruimte. De krachtpatser heeft dan ook meer dan voldoende ruimte en snelheid voor de zakelijke gebruiker. Het grote 6,5 inch OLED beeldscherm is daarnaast gemaakt voor multi-tasken.

Waarmee de Huawei P30 Pro zich van de concurrentie onderscheid zijn de 5 krachtige camera’s. Aan de voorkant vind je een flinke 32 megapixel camera gemaakt voor conference calls. De viervoudige Leica hoofdcamera zorgt voor waanzinnige mooie foto’s. Met dit viertal zet je zakelijke projecten op bijna professionele manier op de foto. De veelzijdige zakelijke telefoon kan tot 50x inzoomen of juist extra veel inbeeld nemen met de 20 megapixel breedhoek camera. Voor jou als zakelijke gebruiker is de accuduur natuurlijk van groot belang. In dat geval kun je bijna niet om de Huawei P30 Pro heen. Het zakelijke vlaggenschip heeft de grootste accu in deze markt. Een 4.200 mAh accu die in 30 minuten weer voor 70 procent is gevuld. Je laadt eenvoudig Qi draadloos op of kunt je toebehoren opladen met de reverse draadloos opladen van de zakelijke Huawei P30 Pro.

5. OnePlus 6T

OnePlus 6T

De OnePlus 6T biedt alle functies van een premium telefoon voor bijna de helft van de prijs. Het budget vlaggenschip heeft luxe specificaties en is een uitstekende zakelijke telefoon. Dankzij het grote 6,4 inch AMOLED beeldscherm met druppelvormige notch heb je snel overzicht in je e-mailbox. Het toestel is gemaakt voor multi-tasken en beschikt over de krachtigste Android processor van Qualcomm. De OnePlus 6T is daarnaast een hippe telefoon met een hoge kwaliteit/prijs verhouding.

Het goedkope vlaggenschip wordt aangedreven door de Snapdragon 845 processor met 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB tot 256 GB opslag. Die combinatie beidt meer dan voldoende snelheid en ruimte voor de zakelijke gebruiker. De telefoon beschikt over een stel uitstekende camera’s. Je legt projecten hiermee haarscherp vast en deelt ze via LinkedIn of andere Social Media. Voor zakelijk- en privé gebruik is de DualSIM OnePlus 6T een aantrekkelijke keuze.

Deze Keuzehulp is bijgewerkt op 6 april 2019